İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı
                                                                                                                                         Mustafa GÜNAYDIN

ÖZGEÇMİŞİ:

1969 yılında Ordu’da doğdu. İlk orta öğretimini Kabadüz ilçesinde tamamladı.1984 yılında Kırklareli Sağlık Meslek Lisesine başladı, 1988 yılında Rize Sağlık Meslek Lisesi Toplum Sağlığından Sağlık Memuru olarak mezun oldu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimlerinden yüksek öğrenimini tamamladı.1988 yılında Kırşehir Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesinde görev yaptı.1989 -2002 tarihleri arası Amasya Merzifon 1 nolu Sağlık ocağında ve Merzifon Devlet Hastanesi Kan Merkezinde görev yaptı.2002 – 2021 tarihleri arası Ordu Devlet Hastanesi Kan Merkezinde çalıştı ve Birim sorumlusu olarak görevde bulundu. 2021-2023 tarihleri arası Muğla Fethiye Kan Merkezinde sorumlu olarak görevde bulundu.15.03.2023 tarihi itibari ile Muğla/Ortaca Devlet Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.