Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü

Elvan ÖZGEN

Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü

ÖZGEÇMİŞİ

1978 yılında Fethiye'de doğdu.1996 yılında Fethiye Sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu.2001 yılında Gazi Osman Paşa Üniversitesi Tokat Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Lisans Bölümünü bitirdi. 2015 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana bilim Dalında Sağlık Kurumları Yönetimi Yüksek Lisansını tamamladı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Birimleri Fakültesinden Pedagojik Formasyon almış olup, UMKE gönüllüsü olarak görev almaktadır. 1999 yılında Sivas Yıldızeli Çırçır Sağlık Ocağında hemşirelik yaptı. 2000 yılında Tokat Devlet Hastanesinde hemşirelik yaptı.2001 yılında Ortaca Devlet Hastanesinde hemşirelik yaptı.2003 yılında Muğla Fethiye Merkez 2 Nolu (Günlük başı) Sağlık Ocağında hemşirelik yaptı.2006 yılında Ortaca Devlet Hastanesinde hemşirelik yaptı.14 Eylül 2020 den İtibaren Kurumumuz Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.